Производители
Р.Словенија
Р.Хрватска
Р.Македонија
 
Следете не на Facebook

Начин на плаќање
 • На 12 рати без камата
 • Кредитна / дебитна картичка

  credit_card
 • Фактура
 
Контакт
 • info@slovenijales.mk
 • тел/фах:  +389 (0)46 782 640
  моб:  +389 (0)70 212 423
     +389 (0)70 347 095
 • Адреса:
  нас. Езерски Лозја бб
  Струга, Македонија
 • сподели на:

Luna bela

Luna bela
Производител: Iles Idrija
Шифра на производ:
Достапност (кол. на залиха): На залиха